miercuri, 1 septembrie 2010

POIANA CAMPINA ARE ASFALT?

Cine spune ca in Poiana Campina avem drumuri asfaltate si bune ori este prost ori nu a vazut cum arata un drum asfaltat vreodata. Daca cei din primarie vroiau sa asfalteze cu adevarat nu turnau asfalt peste cel vechi, dar astia au facut o treaba care sa ia ochii la fraieri, asteptati fraierilor primavara si veti vedea cu ce o sa ramaneti din asfaltul asta.
Dar este posibil sa ramana imaculat pentru ca ai nostri conducatori nu prea ies iarna sa dea zapada de pe carosabil.
Dupa cum se vede din acest clip primarul este mandru de ceea ce a facut, dar pe mine si pe alti concetateni nu ne ajuta cu nimic strada mea nu are canalizare, asfalt si nimic care sa ne faca mandri ca traim in aceasta comuna, din cate stiu in aceeasi situatie este si strada pe care locuieste primarul, (nu am mai fost de ceva vreme pe acolo).
Probabil ca cei din primarie se mandresc cu asfaltarea DJ dar asta nu este un merit este o obligatie, aceasta comuna are multe alte strazi care apartin de ea nu de CJ si au bolovani pe strada astea de ce nu sant asfaltate?
Oare sant incompetenti cei din primarie sau nu au bani?
De ce nu au bani? Probabil ca nu stiu cum sa atraga fonduri? Probabil sant incompetenti?
Nu nu sant incompetenti,nu au avut timp sa se ocupe de ele, urmeaza sa se ocupe dar sper canu la fel cum sau ocupat de DJ.
Primarul si cei care au tupeul sa se mandreasca cu aceasta asfaltare sper ca in primavara sa aiba tupeu sa iasa si sa isi ceara scuze daca apar gauri in acest vestit asfalt pentru aceasta neobrazare si bani aruncati in vant.

Niciun comentariu: