luni, 20 iulie 2009

Rusine

Mergeam prin minunata comuna Poiana Campina, binenteles drumul era plin de denivlari ceva obisnuit pentru cetatenii comunei dar nu si pentru colegul meu care nu mai vazuse niciodata comuna Poiana Campina.
Discutand despre starea drumurilor acest prieten mi-a spus ca primarul si consilieri sant adevarati protectori ai locuitorilor, ei nu doresc sa puna in pericol viata cetateanului din comuna Poiana Campina. Prin urmare niciodata nu v-a repara drumurile comunei pline de obstacole.

Va invit sa mergeti in zona scoli acolo in curand se v-a crea o pista de alergare cu garduri, atat de mari au devenit obstacolele.
Daca v-a repara strazile pline de obstacole vor fi multi nebuni care vor circula cu viteza si cetatenii vor avea de suferit.
Acum incep sa dau dreptate primarului si consilierilor pentru faptul ca nu fac nimic in comuna legat de starea drumurilor. In cateva luni sigur nu vom mai putea cirula cu masina pe strazile comunei, dar primarul v-a avea grija sa ne cumparam cu totii caruta si nu vom avea probleme de a circula.
Oare primarul si consilierii nu circula pe strada principala din comuna?
Probabil vor spune ca circula dar aceasta strada nu apartine de comuna, ea apartine de consilul judetean si nu pot face nimic.

Ceva mai sus am zis ca cei ce conduc destinele comunei nu fac nimic legat de starea drumurilor din comuna. Tin sa imi cer iertare pentru ca pe strada Steriesti au fost turnate cateva portiuni de asfalt, dar sa nu credeti ca pe toata latimea strazi, au mai ramas in unele locuri cate 30-40 cm de drum neasfaltat, iar pe lungimea lui in zonele mai complicate au lasat deasemenea neasfaltat.
Tin sa le spun celor care au ajuns in primarie datorita voturilor noastre sa se gandeasca bine ca peste 3 ani vor veni iar sa ne ceara votul si atunnci le vom da si noi ce ne-au dat ei. NIMIC.

Niciun comentariu: